[php_everywhere]

Burgerforum op zondag 12 september 2021

De Voedsel werkgroep nodigt je graag uit voor het burgerforum “Verandering van stikstof en spijs”.

Zondag 12 september organiseert Duurzaam Groede een vegetarische proeverij van 12.00-17.00 uur op de Markt in Groede en van 15.00-16.15 uur een Stikstof symposium in de Grote Kerk Groede.

Het Stikstof symposium wordt gehouden in de Grote Kerk Groede (15.00-16.15 uur). Maximaal 85 gasten mogen het symposium bijwonen. Omdat iedereen een mening heeft over de wijze waarop wij het stikstof probleem zullen oplossen is het symposium gegoten in de vorm van een “Burgerforum”. Hoe dringen we stikstof terug? Dat wordt aan de hand van een vijftal stellingen besproken. Professor dr. Jan Willem Erisman (ecoloog universiteit van Leiden) en drs. Anita Pijpelink (gedeputeerde) geven een deskundige mening. Met uw mobiele telefoon kunt u meestemmen op de stellingen. Het belooft een levendig debat te worden.

Natuurlijk is er weer een proeverij met vegetarische en biologische hapjes van 16 Zeeuwse ondernemers. In plaats van milieuonvriendelijke wegwerpbordjes worden de gerechten opgediend in prachtige Jacobsschelpen. Neem wat contant geld mee want de hapjes kosten € 1.50 of € 3.00. Je zult onvergetelijk smullen.

“Van Talud “ zorgt voor muziek.

Kom en laat weten hoe je de toekomst van jouw kinderen en kleinkinderen ziet. Verras Duurzaam Groede met je ideeën. Wil je zeker zijn van een plaats, mail dan je naam, adres en aantal personen naar ruudgroe@zeelandnet.nl.